Najbolji dejting sajt na Balkanu
Brza pretraga
Pretraga korisnika
Prvi-sastanak radio

Priključi se BESPLATNO!
  Logovanja članova     Korisnik Lozinka
 
Zaboravili ste lozinku? | Registracija
 
     
 

USLOVI SAJTA

1. KORIŠĆENJE WEBSAJTA

Da bi ste koristili ovaj sajt morate da se slažete sa uslovima koje propisuje. Korišćenjem ovog sajta vi prihvatate njegove uslove, jedino ukoliko niste registrovani član. Ukoliko se ne slažete sa uslovima sajta vi morate napustiti ovaj sajt i njegovo korišćenje.

2. KORISNIČKI UGOVOR

Sledeći uslovi moraju biti zadovoljeni između vas kao korisnika sajta i našeg sajta. U nastavku možete pročitati ugovor.

3. ČLANSTVO

3.1 Godine - Morate da imate više od 18 godina kako bi se registrovali na sajtu. Registrovanjem na ovom sajtu znači da imate više od 18 godina.

3.2 Članstvo - Možete postati član ovog sajta putpuno besplatno.

3.3 Korisničko ime i lozinka - Kao proces registracije biće vam potrebno da izaberete korisničko ime i lozinku. Korisničko ime mora da zadovoljava kriterijume o korišćenju karaktera. Kao izbor vaše lozinke savetujemo vam da koristite i karaktere i brojeve kako neko ne bih mogao da zloubotrebi vaš nalog. Ukoliko smatrate da vaš nalog nije siguran možete nas kontaktirati kako bi vam promenili lozinku ukoliko za to izgubite pristup.

4. SERVIS

Servis omogućava razmenu kontakta između korisnika na sajtu. Mi pritom ne povređujemo vaša prava.

5. OBAVEZA KORISNIKA

5.1 Sopstveni rizik - Slažete se da koristite sve serviše u usugu sajta na sopstvenu odgovornost.

5.2 Tačnost podataka - Registrovanjem na ovom sajtu slažete se na unošenju tačnih podataka prilikom registracije sopstvenog naloga. Ipak mi ne možemo garantovati tačnost podataka drugih korisnika. Ukoliko neki član prekrši ovaj član biće odmah obrisan sa sajta. Prijava i utvrđivanje ovakvih korisnika nije jednostavna tako da savetujemo svim korisnicima na obreznost prilikom komunikacije.

5.3 Informacije  - Slažete se da svaki podatak koji unesete ne krši neku od polisa. Takođe slažete se da sve informacije koje unestte drugi korisnici mogu videti i da preko našeg sajta čitaju.

5.4 Zabranjene informacije  - You consent to the transfer of information provided by you (including Personal Information other than your full name, email address, residential address or phone numbers) to members residing in countries other than your country of residence.

5.5 Zaštićena prava - Slažete se da ni jedan deo ovog sajta nećete kopirati ili na bilo koji način zloupotrebiti. Ukoliko to učinite možete krivično da odgovarate za vaše postupke.

5.6 Legalni pristup - Morate biti sugurni da koristite legalan pristup sajtu. Možete krivično da odgovarate ukoliko nanosite štetu korisnicima sajta ili na bilo koji način ometate rad sajta.

5.7 Izloženost od virusa - Vi morate da budete sigurni da prilikom registracije na sajtu i prilikom logovanja, da vaš kompjuter nema virus. Postoje virusi koji prate sve otkucane šifre i mogu zloupotrebiti vaš nalog. Mi ne možemo da garangujemo vašu bezbednost u takvim slučajevima.

5.8 Sadržaj profila - Vi ste u potpunosti odgovorni za vaš profil, za razmenjivanje poruka, unošenja vašeg opisa, postavljanje slika i slično.

5.9 Zabrane - Vi se strogo obavezujete da:

(a) nećete koristiti sajt za spamovanje ostalih korisnika neželjenom poštom;

(b) nećete koristiti Serviše i usluge sajta u nedozvoljene svrhe;


6. Informacije


6.1 Praćenje informacija -Mi zadržavamo pravo da prative sve podatke koje prolaze kroz sajt. To uključuje sve poruke, razgovori, pregled profila, pregled slika. Provera se vrši kako bi se osigurali da neki od podataka ne povređuje naše uslove na sajtu.


7. ŠTAMPANJE SAJTA

Bez pismene dozvole zabranjeno je štampanje sajta. Moguće je štampanje samo za lične potrebe. 

8. REKLAMIRANJE

Odgovornost za postavljene reklame i sadržaj sajtova na koje možete dospeti putem naših reklama je vaša odgovornost. Mi ne možete garantovati sadržaj i moguće zloubotrebe na drugim sajtovima. Svaka reklama je u putpunosti druga odgovornost.

9. DEFINICIJE

"Kompanija" znači  SB Studio, kompanije je registrovana u Beogradu.

"Polisa privatnosti" znači polisa kompanije koja je dostupna na sajtu;

"Servis" znači mogućnosti i usluge koje sajt pruža;

"Webssajt" znači ovaj sajt čije je vlasništvo SB Studio;

"Uslovi sajta" znači uslove koje morate da ispunjavate kako bi koristili usluge sajta. Morate da se slažete sa svim odredbama kako bi koristili sajt. Ukoliko ne ispunjavate neku odredbu napustite sajt;

"mi", "ja" i "naš" se odnosi na kompaniju.


 
     
 

O nama | Kontaktirajte nas | Uspešne price |  Uslovi sajta | Privatnost korisnika | Sigurni saveti  | Ljubavne SMS poruke  | Pomoć
Prijateljski sajtovi - Besplatni oglasi, mali oglasi | Devojke.org | Pričaonica, upoznavanje | Druženje, zabava | TraziBrak.com
Polovni automobili | Smešne slike, zgodne devojke | SMS Poruke